Webdesign, pagini web profesionale, SEO

Un site sau o pagină web nu este un spațiu virtual în care pui niște cuvinte, imagini și butoane.

Un site web trebuie să aibă în spate o poveste. O poveste adevărată și convingătoare, bazată pe pasiune, credibilitate, perseverență. Iar povestea, spusă bine și cu talent, creează un brand. La rândul său, brandul aduce proprietarului satisfacții materiale și morale.

Vă ajutăm să creșteți afacerea Dvs. – să ajungeți un brand îndrăgit și de succes!

Pentru o prezență online profesionistă, vă ajutăm în alegerea și înregistrarea unui nume de domeniu reprezentativ pentru afacerea Dvs. La nevoie oferim serviciul de găzduire site web (hosting), pe servere profesionale, ultrarapide.

Povestea afacerii Dvs prinde viață prin webdesign (proiectare pagină web) – iar noi construim site-ul conform dorințelor Dvs. Design-ul și conținutul se va adapta inclusiv la dispozitivele mobile (telefoane mobile, tablete etc.).

Site-ul web însă nu se termină cu design-ul. Design-ul paginii web este doar răsadul plantat. Ca să crească, un site web trebuie îngrijit, crescut cu îndemânare

Oferim inclusiv servicii de optimizare web (SEO), administrare și mentenanță site-uri web (securizare web, actualizări tehnice, optimizare timp încărcare pagini, backup etc.) respectiv trimitere de email-uri promoționale (newsletter).

Am contribuit la dezvoltarea acestor companii: